Hoe kun je met verf je huis verfraaien?

Blog Hoe kun je met verf je huis verfraaien?

Beauty ben je zelf, maar je kunt jezelf ook omgeven door schoonheid. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse manieren waarop je jouw eigen woning kunt verfraaien. Waar je voor jezelf leuke kleding uitzoekt of make-up opdoet, kun je jouw eigen huis mooier maken met behulp van verf. Diverse oppervlakken in en rondom je woning kunnen van verf worden voorzien. Dit kun je doen omdat je de ondergronden van een andere kleur wilt voorzien, maar verven is ook een goede manier van onderhouden. Ben je op zoek naar inspiratie? Lees dan deze blog en ontdek wat je zoal in en rondom je huis kunt verfraaien met verf.

Deuren en kozijnen buiten lakken

Het exterieur van je woning kun je zien als je visitekaartje. Het is het eerste wat je bezoekers zien. Een goede eerste indruk is altijd mooi meegenomen. Daarom is het een aanrader om eens te kijken wat je rondom je woning kunt verven. Natuurlijk kun je de gevel aanpakken, maar letten op de details is ook een goed idee. Daarom raden we aan om ook eens je deuren en kozijnen buiten te lakken. Gebruik hiervoor een product van een hoge kwaliteit dat beschikt over een formidabele buitenduurzaamheid, geschikt is voor 4-seizoenen onderhoud en op duurzame wijze zijn glans en kleur behoudt. Sikkens Rubbol is een goed voorbeeld van een product dat aan al deze eisen voldoet.

Schilder de muren van je woonkamer

Naast de slaapkamer is de woonkamer waarschijnlijk het vertrek binnen je woning waar je de meeste tijd zult spenderen. Dit is de plek waar je ontspant na een lange dag werk, maar het is ook de plaats waar je bezoek ontvangt en het gezellig hebt. Na verloop van tijd kan het zijn dat je toe bent aan iets anders. Misschien wil je de sfeer van deze kamer aanpakken of is het simpelweg tijd voor een verandering binnen het interieur. In dat geval kun je gebruikmaken van muurverf om de muren van je woonkamer te verven. Een goede optie is Sigmatex Superlatex Matt, omdat deze universeel inzetbare muurverf op waterbasis uitstekend dekt en eenvoudig aangebracht kan worden met een verfspuit.

Met verf op de muur kun je niet alleen de look van dit oppervlak aanpassen, maar je kunt de gehele uitstraling van je interieur veranderen. Muurverf kun je in vrijwel iedere kleur laten mengen. Bij veel online verfwinkels kun je kiezen uit honderden tinten uit diverse kleurcollecties. Zo kun je de verf en het eindresultaat eigen maken. Overigens kan muurverf ook voor de muren van andere vertrekken binnen je woning gebruikt worden. Denk hierbij aan de slaapkamer, werkkamer, hal, eetkamer, keuken en meer.

Pimp je meubels

Je kunt houten oppervlakken buiten lakken, zoals deuren en kozijnen. Maar ook hout binnen kun je aanpakken. Hiermee bedoelen we niet alleen deuren en kozijnen binnen, maar bijvoorbeeld ook je meubels. Met behulp van verf kun je jouw meubels een tweede leven geven. Je kunt ze verfraaien en ze er zo goed als nieuw uit laten zien. Verf geeft je meubels een compleet andere look. Je kunt kiezen voor een lak, maar ook krijtverf is een optie. Zo voorzie je een meubelstuk van een unieke textuur. Met verf kun je jouw woning van nog meer beauty voorzien. Ga meteen aan de slag en ontdek wat mogelijk is.

Recente berichten