De beste Nederlandse hits op een rijtje

Blog De beste Nederlandse hits op een rijtje

Op een avondje is het natuurlijk heerlijk om controle te hebben over de box. Je wilt natuurlijk wel alleen maar Nederlandse hits luisteren. Hier staat een rijtje met de leukste Nederlandse hits die je niet kunt missen op je feestje.

Kleine Jongen (André Hazes)

Het begint natuurlijk allemaal bij André Hazes, want Hazes is de basis. Dit mooie nummer kan absoluut niet missen op je feestje en is daarom altijd wel aanwezig. Het nummer van Hazes is bij iedereen wel bekend, dus zing maar lekker mee.

Sinds 1 dag of 2 (Doe Maar)

Deze prachtige hit van Doe Maar is ook aan te raden op een feestje. Dit nummer is bedacht en gemaakt in het jaar 1981, een best oud liedje dus. Toch kennen veel mensen dit nummer en is dus ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse hits. 

Het is een nacht (Guus Meeuwis en Vagant)

Het is een nacht van Guus Meeuwis is misschien wel een van de bekendste hits van de Nederlandse muziek. Dit nummer is door heel Nederland bekend en iedereen kan het wel meezingen. Het is een nacht is uitgebracht in 1996 en is sindsdien enorm vaak beluisterd op Spotify of op YouTube.

Vlieg met me mee (Paul de Leeuw)

Het nummer Vlieg met me mee, gezongen door Paul de Leeuw is ook enorm vaak beluisterd. Wanneer je lekker op een feestje staat is dit nummer ook vaak aanwezig. De gedachte van dit nummer is dat Paul naar het Eurovisie Songfestival vliegt. Deze hit heeft een nummer 1 hit gescoord in de Nationale Hitparade. 

Zelfs je naam is mooi (Henk Westbroek)

Ook dit fantastische nummer is niet meer weg te denken in de Nederlandse hitlijst. Het gaat over een meisje met een enorm mooie naam. Dit liedje is uitgebracht in 1998 en is sindsdien een enorme hit door heel Nederland heen.

Recente berichten